Incendiul de la fabrica „Solina” din Alba Iulia a fost lichidat după aproape cinci zile. Cauza izbucnirii acestuia va fi stabilită în zilele viitoare

Îndosariat în: Actualitate |

Astăzi, începand cu ora 18.00, interventia pentru stingerea incendiului izbucnit in data de 2 februarie 2019 la fabrica „Solina”, s-a incheiat.

Pe parcursul acestor zile, la fata locului au actionat 38 autospeciale de interventie, 4 motopompe, 26 ofiteri si 142 subofiteri si maistrii militari.

In data de 02.02.2019, au actionat si pompieri din Hunedoara, Cluj si Sibiu ulterior actionand doar cei din Alba. A ars hala de productie si depozitare, spatii administrative si conexe pe o suprafata de aprox. 10.000 mp.

Au fost protejate/salvate – 10 autocamioane, aparatura de laborator, butelii cu GPL, acetilena, etc., instalatie depozitare azot, depozit motorina si alte bunuri folosite in procesul de productie.

A fost protejata hala de productie din imediata apropiere apartinand unui alt operator economic.

Cauza probabila a izbucnirii incendiului este in curs de stabilire, in acest sens fiind constituita o comisie de ancheta.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.