Începând de astăzi noul număr prin care se pot achiziționa bilete de autobuz prin SMS în Alba Iulia este 7477

Îndosariat în: Actualitate |

autobuze-stp-alba-iuliaOperatorul de transport public local din Alba Iulia (STP) a anunțat că a modificat numărul prin care se pot achiziționa bilete de autobuz prin SMS.

Noul număr utilizabil în zona tarifară 1, respectiv la Alba Iulia, este 7477 (valabil în toate rețelele de telefonie mobilă, inclusiv în rețeaua digi.mobil). Călătorii pot trimite prin SMS la acest număr textul ”Z 1” (Zona tarifară 1). În câteva secunde vor primi un cod de confirmare, precum și ora până la care este valabil biletul.

Mesajul primit trebuie păstrat în mod obligatoriu pentru control, iar telefonul trebuie să fie funcțional.

Biletul achiziționat în acest fel costă puțin mai mult decât prețul de achiziționare de la șofer sau de la aparatele care eliberează bilete plasate în stațiile de autobuz. Vechiul număr de pe care se puteau achiziționa bilete de călătorie prin SMS, va mai fi valabil pentru încă două zile.

Astfel, ambele numere vor putea fi folosite simultan până duminică, 21 decembrie, urmând ca după această dată să mai fie valabil pentru plata biletelor prin SMS doar numărul 7477.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.