Începând de mâine, 14 iulie 2020, DSP Alba va efectua teste pentru depistarea COVID-19 la cerere, contra-cost

Îndosariat în: Actualitate |

DSP Alba anunță că începând de mâine, 14 iulie 2020, va efectua în laboratorul propriu teste RT-PCR la cerere, contra-cost, pentru depistarea COVID-19. Costul unui test este de 250 de lei.

Cei care doresc să-și facă un astfel de test se pot prezenta în intervalul orar 08.00 – 10.00 la cortul albastru amplasat în parcarea Policlinicii de pe strada Mușețelului, Nr. 2, unde li se va face prelevarea probelor. După prelevare, în baza unui deviz, se va plăti taxa aferentă prelucării testului la Casieria DSP Alba din clădirea administrativă situată pe B-dul. Revoluției 1989, Nr. 23 (în curtea Spitalului).

Rezultatul (buletinul de analiză) poate fi obținut prin e-mail, în cursul aceleiași zile, dar doar după ce se face dovada plății.

Menționăm că prioritatea la testare o reprezintă asigurarea diagnosticului pentru suspecți și grupele la risc, conform metodologiei naționale.

Informații despre testarea la cerere pot fi obținute și la numărul TEL VERDE al județului Alba – 0745/177795.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Un răspuns pentru Începând de mâine, 14 iulie 2020, DSP Alba va efectua teste pentru depistarea COVID-19 la cerere, contra-cost

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.