Incident astăzi la Straja unde au avut loc antrenamente la raliu. O mașină a iesit în decor

Îndosariat în: Sport |

Sesiunea de antrenamente la raliu, care a avut loc astăzi la Straja, a avut parte şi de un incident nefericit. Una din maşinile participante a ieşit în decor, după ce pilotul a pierdut controlul volanului într-o curbă.

Traseul de la Straja s-a dovedit a fi unul destul de dificil de parcurs pentru un echipaj de raliu din Cluj Napoca a cărui mașină a ajuns în afara părţii carosabile în timpul antrenamenetelor de astăzi. Din fericire, atât pilotul cât şi copilotul au scăpat nevătămaţi în urma acestui incident nefericit. În schimb, maşina a suferit avarii destul de serioase, după ce aceasta s-a rotit în aer şi a aterizat într-un şanţ aflat pe marginea șoselei. Sesiunea de antrenamente desfășurată astăzi a durat aproximativ două ore, iar din fericire acesta a fost singurul incident înregistrat.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.