Înfângere la scor pentru „alb-negrii”, pe terenul liderului: Unirea Dej – Unirea Alba Iulia 3-1 (1-1)

Îndosariat în: Sport |

Liderul Seriei a IX-a, Unirea Dej, și-a luat revanșa după eșecul din tur de pe „Cetate”, singurul stagional, și a câștigat pe propriul teren, scor 3-1 (1-1) cu Unirea Alba Iulia.

Trupa lui Dragoș Militaru a bifat a doua victorie consecutivă împoriva unei echipe din Alba în această primăvară, după ce runda anterioară a învins 3-0 la Gatiu. „Alb-negrii” au reușit să egaleze în prima repriză, însă prima parte a mitanului secund, când gazdele au punctat în două rânduri, a fost decisivă pentru soarta celor trei puncte.

Dejenii au început tare și au deschis scorul rapid, în minutul 10, prin Cocian, cu o reluare din 6 metri, la centrarea de pe dreapta venită de la ex-uniristul Frăsineanu. “Alb-negrii” au replicat imediat și au egalat 5 minute mai târziu, când Adam a șutat puternic din careu după o “liberă” executată de Bucurică din flancul stâng.

La reluare, după un corner, prolificul fundaș I. Rus (57) trimite în plasă după un corner (a marcat și runda secundă, la Galtiu).  Zarurile au fost aruncate peste alte 5 minute, când An. Pop (62) a transformat un penaltyextrem de ușor acordat, obținut de Frăsineanu după un duel cu Bucurică. Albaiulienii rămân cu un punct în două jocuri în 2021 și au runda viitoare o nouă deplasare, la Ungheni.

Au evoluat echipele:

Unirea Dej: Farcaș – Al. Rus, Vomir, Kereki, Cr. Chira – Frăsineanu, Cătinean, Ad. Pop, Fl. Blaj – Cocian, Serediuc; rezerve Georgescu, Al. Blaj, Sabo, Mate, Meszaros, Al. Papp, An. Pop, B. Pop. Antrenor Dragoș Militaru.

Unirea Alba Iulia: Sporea – F. Morar, Scrob, V. Codrea, Al. Giurgiu/ cpt – Adam, Bârdea, Selagea, Bucurică – Fetița, M. Codrea; rezerve Sântoma, Mardare, N. Rus, Ad. Matei, Haj, Joldeș, An. David, Pocol, Zsigmond, Antrenori Adrian Bicheși, Marcel Rusu și Ștefan Mardare.

Arbitri R. Necrici (Chechiș), D. Nagy (Mediaș), Cl. Doarvoas (Mintia) Observaori C. Por (Satu Mare), C. Dan (Zalău).

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.