Înfrângere usturătoare pentru „alb-negri”: Unirea Alba Iulia – LPS Cetate Deva 0-3 (0-2)

Îndosariat în: Sport |

Înfrângere usturătoare astăzi pentru Unirea Alba Iulia, în partida amicală cu LPS Cetate Deva, pierdută de „alb-negri” la scor de neprezentare… 0-3 (0-2).

Startul jocului a fost unul perfect pentru echipa lui Ștefan Nanu, care a luat rapid un avantaj de două goluri, punctând în minutul 1, prin autogolul portarului Sporea (a scăpat mingea în poartă la o centrare de pe dreapta) și minutul 6, când Cârstea a finalizat o acțiune personală pe flancul stâng.

Amfitrionii au acuzat șocul, însă au revenit în joc și au lovit, până la finele primei reprize, barele, în două rânduri, la șuturile lui Fetița (10) și Selagea (27).

La reluare, un contraatac rapid al devenilor, prin Corescu (52) a dus scorul la unul de nereprezentare, ritmul jocului scăzând pe fondul multiplelor schimbări din cele două tabere. A fost al treilea joc de verificare al Unirii, precedentele două însemnând o victorie (4-1 cu Gaz Metan Mediaș juniori) și o înfrângere (1-4, în deplasare cu CSM Reșița), albaiulienii avnd un succes, acum o săptămână, în prima fază a Cupei României, 5-0 cu Voința Stremț.

Unirea: Sporea – Zsigmond, Mardare, Guț, Al. Giurgiu – Frăsineanu, Al. Petresc, Selagea, F. Morar – Fetița, Mateș; rezerve Angeru, Sîntoma, Ad. Matei, An. David, Mazilu, Bîrdea, Al. Kiraly, Joldeș, V. David, Uță, Cr. Păcurar, Bedelean, Haj, M. Dăscălescu jr, camerunezul Jules nu a intrat. Antrenori Mihai Manea și Petru Clep.

LPS Cetate: Apostol – Kelemen, Radak, Dina, Doboș, Cocan, Țoiu, Cârstea, Iana, Lupu, Chivu; rezerve Ciută, Jude, Pușcașu, Pap, Curescu, Subțirică, Preda, Marton, Roncea, Tătulea. Antrenor Ștefan Nanu.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.