Înscrieri pentru clasa pregătitoare cu predare în limba maghiară la Liceul Teologic Romano-Catolic din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

clasa_pregatitoareÎnscrierile pentru clasa pregătitoare au început din 24 februarie 2014 la grădiniţa Liceului Teologic Romano-Catolic „Gróf Majláth Gusztáv Károly” din Alba Iulia, fiind aşteptaţi toţi părinţii care vor să-şi înscrie copiii la o grădiniţă cu predare în limba maghiară.

Unitatea şcolară a organizat clasa pregătitoare, în incinta grădiniţei, cu posibilitate de participare la programul prelungit (masa de prânz, odihnă etc.)

„În activitatea didactico-pedagogică ne străduim să realizăm un mediu cald, securizant şi securizat din punct de vedere fizic şi emoţional, în care copii se pot dezvolta armonios. Aceste activităţi se desfăşoară în general, în limba maternă maghiară, dar şi bilingv (română – maghiară) în cazul copiilor, care nu cunosc, sau nu cunosc îndeajuns limba maghiară. Totodată oferim copiilor şi posibilitatea învăţării limbii engleze (având pe post de educatoare cadru didactic şi cu specializarea profesor de limba română – limba engleză)”, transmite directorul instituţiei, Gal Laszlo.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.