Inspectoratul Școlar Județean Alba a organizat „Ziua Absolventului” – 2020

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

În ciuda situației provocate de pandemia de COVID-19, reprezentanții inspectoratului școlar împărtășesc emoțiile absolvenților claselor a VIII-a, respectiv a XII-a, organizându-le „Ziua Absolventului” – 2020.

Pentru că, în condițiile date, evenimentele festive care ar fi trebuit să marcheze absolvirea sunt imposibil de realizat în forma pe care o cunoșteam, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Alba organizează online, la nivel județean, în semn de prețuire pentru această generație de absolvenți, „Ziua Absolventului”.

Dedicată tuturor absolvenților promoției 2020, festivitatea va avea ca invitați reprezentați ai elevilor, Bounegru Ioana, clasa a VIII-a și Naghiu Oana, clasa a XII-a, un reprezentat al directorilor unităților de învățământ, profesorul Cerbu Valer și al părinților, Claudia Jiga.

„Dorim, prin acest eveniment, să transmitem absolvenților respectul și aprecierea noastră pentru răbdarea, curajul și demnitatea cu care au traversat perioada grea a izolării și că împărtășim împreună cu ei emoția sfârșitului de an. Acum, când absolvirea reprezintă, mai mult decât ceremonii sau baluri, trecerea spre o nouă etapă și asumarea unor responsabilități, suntem încrezători că veți găsi soluțiile potrivite pentru lumea nouă care în veți păși. Felicitări, dragi absolvenți! Felicitări, generația 2020!”, a declarat Cornel Sandu, inspector școlar general.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Un răspuns pentru Inspectoratul Școlar Județean Alba a organizat „Ziua Absolventului” – 2020

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.