Instrucție prin practicare executată de către militarii Batalionului 136 Geniu „Apulum”, din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Între 4 martie și 30 aprilie 2019, un detașament de geniu compus din militari și mijloace tehnice, condus de către locotenentul Aron Dan execută lucrări specifice de amenajare a biutelor de  protecție în cadrul Poligonului de trageri Poplaca din județul Sibiu în vederea sporirii măsurilor de siguranță specifice tragerilor cu armamentul de infanterie.

Pentru finalizarea obiectivelor propuse, ca un element de noutate, din acest an militarii batalionului se instruiesc pe tehnică și utilaje de geniu nou intrate în dotarea unității, precum: buldozer, încărcător frontal, rulou compactor vibrator, excavator și autobasculantă.

Obiectivul desfăşurării instrucţiei folosind metoda de instruire prin practicare îl constituie realizarea și menţinerea nivelului de instrucţie al forţelor, cunoaşterea şi aplicarea regulamentelor şi instrucţiunilor militare, creşterea nivelului de performanţă a personalului, precum şi dezvoltarea lucrărilor de infrastructură din cadrul obiectivelor militare ale Forţelor Terestre.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.