Instructorii de înot de la Bazinul Olimpic din Alba Iulia au căzut la pace cu primăria

Îndosariat în: Administrație |

bazin_alba_iulia_interiorAdministrația din Alba Iulia a detensionat situația apărută din cauza noului program de inițiere în înot și a tarifelor de la Bazinul Olimpic, se arată într-un comunicat de presă al primăriei.

În cursul acestei dimineți, primarul municipiului Alba Iulia – Mircea Hava a discutat cu instructorii de înot problemele semnalate. Această întâlnire este rezultatul dorinței primarului de a răspunde activ situațiilor apărute în oraș.

Regulamentul pe care l-am aplicat anul trecut la Bazinul Olimpic a avut în vedere o perioadă de analiză a eficienței activității, din toate punctele de vedere. Am spus încă de la deschidere că, mai mult ca sigur, de la 1 ianuarie 2015 vom avea un nou regulament bazat pe statisticile din exploatare”, a declarat Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia.

 În urma discuțiilor, ambele părți au concluzionat asupra operării de modificări în regulamentul de funcționare al Bazinului Olimpic Alba Iulia. Propunerile instructorilor/profesorilor de înot, mediate cu propunerile departamentelor de specialitate ale primăriei vor fi incluse în regulamentul de funcționare al Bazinului Olimpic ce va fi supus aprobării Consiliului Local Alba Iulia în ședința de vineri, 20.02.2015.

Ambele părți și-au expus punctul de vedere asupra regulamentului. Adevărul absolut nu este deținut doar de o singură parte. Este dorința noastră, a administrației locale, să găsim o cale care să eficientizeze activitatea Bazinului Olimpic, să creeze condițiile necesare practicării sportului, să ajutăm la dezvoltarea sănătoasă a tinerilor prin înot, dar în același timp trebuie să vedem și realitățile economice ale problemelor”, adaugă primarul Mircea Hava.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.