Întâlnire de taină la Alba Iulia a liberalilor din Transilvania

Îndosariat în: Politică |

sigla_PNL-alba-iuliaLiderii filialelor PNL din Transilvania s-au reunit astăzi în mare taină la Alba Iulia la inițiativa președintelui PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu. Adică exact acasă la cel care împreună cu Klaus Iohannis și Ludovic Orban au dat lovitura de palat prin care Crin Antonescu a fost trecut pe linie moartă.

Întâlnirea are loc după ce întâlnirea anterioară a dus la căderea lui Crin Antonescu din fruntea partidului și din poziția de prezidențiabil.

Potrivit informațiilor noastre s-a discutat despre susținerea reciprocă în cadrul congresului din 28-29 iunie pentru a bloca accesul în BPN a unor indezirabili din alte zone. De asemenea au fost si discutii privind epoca post-Iohannis.

Klaus Iohannis ar fi la curent cu această întâlnire și o sprijină tacit susțin aceleași surse liberale.

Numai că nu doar liberalii ardeleni se mișcă. Luni la București este deja convocată o altă întâlnire – a șefilor filialelor PNL din Muntenia, Oltenia și București. Se dorește o contrabalansare a puterii tot mai mari a liderilor ardeleni.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.