Întalnire a posesorilor de Trabant la Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

trabantStrăzile municipiului Alba Iulia se vor întoarce în timp în acest weekend, pentru că pe lângă cunoscutele maşini de lux şi SUV-uri le vedem zilnic, pe străzi vor apărea şi 20-25 de mașini Trabant, ale căror proprietari vin din toată ţările, pentru întâlnirea care se organizează în acest an la Alba Iulia.

Cei care vor să revadă sau să vadă pentru prima dată maşinile care erau în vogă pe vremea comunismului sunt aşteptaţi sâmbătă între orele 12.00 – 15.00, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.

Întâlnirea este cu atât mai interesantă întrucât se vor organiza concursuri, în urma cărora se vor decerna titluri precum “cel mai fain”, “cel mai naşpa”, “cel mai tânăr” sau “cel mai în vârstă” Trabant. Cei care pierd întâlnirea din timpul zilei, pot vedea maşinile pe timp de noapte, la Pensiunea „Drumul Dragostei”, locul în care sunt cazaţi „trabantiştii”.

Această întâlnire a avut loc anii trecuţi în oraşe precum Braşov, Cluj, Bucureşti sau Iaşi.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.