Intervenție a jandarmilor la Alba Iulia pentru a potoli un bărbat care și-a amenințat soția ca va de foc casei

Îndosariat în: Actualitate |

jandarmi-amenda-alba-iuliaJandarmii din Alba Iulia au intervenit, ieri dimineața în jurul orei 9.00, în  cartierul Bărăbanț, pentru aplanareau unui conflict spontan apărut între doi soţi.

Din primele verificări se pare că domnul R.M. (41 de ani) a început să consume alcool încă de la primele ore ale dimineţii, iar acest fapt nu a fost netolerat de soţie. Sub reproşurile nevestei, bărbatul şi-a adus aminte de toate neîmplinirile trăite alături de aceasta şi, stimulat probabil şi de alcoolul consumat, a ameninţat că o va bate şi va da foc la locuinţă. Întrebat despre motivul comportamentului violent, a declarat că este “supărat pă viaţă”, după care, afectat probabil de alcool şi de efortul depus pe timpul cât şi-a fugărit nevasta, a devenit extrem de letargic şi necooperant”, precizează Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

Temându-se pentru sănătatea lui, jandarmii au chemat un echipaj de la ambulanţă, iar echipa medicală  l-a transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate şi va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.