Intervenție a jandarmilor pe strada Craivei din Alba Iulia pentru aplanarea unui scandal între părinți, din cauza copiilor

Îndosariat în: Actualitate |

jandarmi-amenda-alba-iuliaJandarmii din Alba Iulia au intervenit ieri, 3 noiembrie 2014, pe str. Craivei, pentru a aplana un scandal iscat între două persoane.

Supărat că fiica sa, în vârstă de 5 ani, a învăţat de la prietena sa, cu un an mai mare, să-şi murdărească hainele, să arunce cu pietre şi, se pare, să se agaţe de căruţe în mişcare, G.K. (23 de ani) din Alba Iulia le-a interzis celor două să se mai întâlnească. Atitudinea bărbatului a declanşat furia mamei fetiţei de 6 ani, S.A.R. (22 de ani), iar aceasta şi-a exprimat dezacordul prin proferarea de obscenităţi şi ameninţări cu acte de violenţă.

Drept urmare, din vorbă în vorbă, cei doi părinţi au ajuns să-şi arunce unul altuia acuze grave legate de educaţia copiilor şi să se jignească reciproc, sub privirile celorlalţi vecini şi a propiilor copii, care astfel au avut parte de un adevărat exemplu de comportament iresponsabil şi vulgar. Intervenţia oportună a echipajului de jandarmerie a  determinat aplanarea incidentului şi a prevenit apariţia unor fapte mai grave. Amândoi părinţii au spus că doresc tot binele din lume pentru copiii lor şi că intenţionează să-i educe foarte bine, dar au admis că faptele tocmai  săvârşite îi contrazic. Iar pentru aceste fapte au fost amândoi sancţionaţi contravenţional”, a precizat Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.