Intervenție a pompierilor din Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată izbucnit în zona căii ferate, la capătul străzii București

Îndosariat în: Actualitate |

Pompierii intervin la această oră, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată situat între șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia și strada București, în zona căii ferate.

”Detașamentul Alba Iulia intervine pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în municipiul Alba Iulia în zona căii ferate de pe strada București”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Alba.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 14.00, de un trecător care a văzut fumul negru şi dens.

UPDATE: Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit ieri, la ora 14:08, în municipiu pe str. București, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD. Incendiul de vegetație uscată, ce se manifesta pe o suprafață de aproximativ 150 mp, s-a propagat la un bazin de retenție al unei societăți comerciale aflat în apropiere, producând pagube la acoperișul bazinului confecționat din plăci de ondulină de plastic pe o lungime de circa 80 ml. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un foc lăsat nesuprevegheat.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro