Intervenție a pompierilor din Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească din Limba

Îndosariat în: Știri din zonă |

Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit în această noapte, la ora 01:22, în localitatea Limba, comuna Ciugud, pe strada Principală, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (magazie), proprietatea lui M.C.

Pompierii militari au acționat cu o autospecială complexă de intervenție și o ambulanță SMURD. Ca urmare a acestui incendiu, au ars magazia pe o suprafață de aproximativ 10 mp și 10 de pui de găină. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la un cablu electric neizolat corespunzător.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

  • nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
  • nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
  • nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simultan.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro