Intervenție a pompierilor militari din Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament dintr-un bloc situat pe Bulaverdul Transilvaniei

Îndosariat în: Actualitate |

Pompierii militari din Alba Iulia au intervenit miercuri, în jurul orei 12.30, la un incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 9, într-un bloc de pe Bulevardul Transilvaniei.

Un incendiu a izbucnic astăzi, 8 noiembrie 2017, într-un apartament, pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Potrivit ISU Alba, este vorba despre un început de incendiu, cu degajare de fum, fără probleme majore.

UPDATE: Detașamentul de pompieri din Alba Iulia a intervenit ieri, pe Bulevardul Transilvaniei din municipiu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în dormitorul unui apartament, proprietatea lui H.C.

Pompierii militari au acționat cu două austospeciale de intervenție. Ca urmare a acestui incendiu, au ars mobilier, aparatură electocasnică, ușa și geamul din dormitor și s-a degradat instalația electrică, imbrăcămintea și zugrăveala. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă un scurtcircuit electric produs la o priză defectă.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba reaminteşte cetăţenilor câteva măsuri privind instalațiile electrice, şi anume:

  • nu utilizaţi aparatele electrice, cablurile electrice, prizele, întrerupătoarele, dispozitivele de protecţie cu defecţiuni sau cu improvizaţii;
  • nu folosiţi siguranţe fuzibile supradimensionate prin înlocuirea cu liţă a fuzibilului calibrat;
  • nu suprasolicitaţi instalaţia electrică folosind mai multe aparate simulta;

 

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.