Între 10 și 12 februarie 2017, Centrul Comercial Alba Mall din Alba Iulia găzduiește Târgul de Antichități și Cadouri

Îndosariat în: Actualitate |

Complexul comercial „Alba Mall” din Alba Iulia va găzdui, în acest weekend, Târgul de antichități și cadouri. Expozanţi şi producători de articole handmade, colecţionari de antichităţi, dar şi vânzători de modă veche vin la Alba Iulia pentru a-şi „etala” obiectele, spre bucuria celor care se pregătesc să-şi îmbogăţească colecţia sau, de ce nu, să cumpere un cadou perfect pentru cei dragi.

Având în vedere că se apropie Valentine’s Day ,  ”orașul din orașul tău„ a pregătit și o surpriză pentru cei îndrăgostiți. ”Alba Mall te provoacă să îți arăți iubirea cum și cât crezi. Ai timp până la Valentine’s Day să-I cumperi orice vrei, iar dacă păstrezi bonul, completezi și atașezi talonul în urnă te trimitem într-un weekend prelungit la Hotel Aqua President Băile Felix, cu EL sau EA”, transmit organizatorii.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro