Între 13 și 15 septembrie la Alba Mall va avea loc Târgul de Handmade şi Vintage

Îndosariat în: Actualitate |

machete vintageÎntre 13 şi 15 septembrie va fi „Vintage Weekend” la Alba Mall… Expozanţi şi producători de articole handmade,  comercianţi de antichităţi dar şi vânzători de modă veche, din toată ţara, vor veni în oraşul Marii Uniri pentru a-şi “etala” obiectele. Timp de trei zile,  colecţionarii de obiecte vechi şi pasionaţii de bijuterii şi accesorii handmade vor putea admira şi achiziţiona produse unicat, confecţionate handmade însă, poate cel mai important, lucrate cu suflet şi purtând fiecare o poveste.

Trecutul înseamnă amintiri . Iar amintirile frumoase sunt tot ceea ce ne rămâne din trecut, în lupta lui permanentă cu prezentul şi în aşteptarea unui viitor greu de desenat.

Alba Mall vă invită în acest weekend în….. trecut. În vremea când fiecare pagină de carte însemna o pagină de viaţă, când un tablou era proiecţia unui vis frumos, când obiectele aveau şi dădeau personalitate.

“Numărul de mare de expozanţi de la ediţiile anterioare şi devotamentul albaiulienilor pentru astfel de eveimente sunt cele mai bune argumente pentru ca şi ediţia de anul acesta să fie cel puţin la acelaşi nivel. Aşadar, pentru nostalgici şi deopotrivă colecţionari , Vintage Weekend Alba Mall este un reper solid, în care apreciem “trecutul” în formele sale cele mai prezente.

Un motiv de încântare, un bun prilej de a explora trecutul, dar şi o ocazie de a oferi celor dragi şi deosebiţi piese de colecţie, purtând o singură etichetă: vintage”, transmit organizatorii.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.