Între 19 și 20 mai 2017, Alba Iulia va fi gazda celei de-a VIII-a ediții a Festivalului Internațional „Alb-Umor”

Îndosariat în: Actualitate |

Consiliul Județean Alba în parteneriat cu Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba și alături de partenerii Fundația Popa‘s din Timișoara, Uniunea Epigramiștilor din România, Asociația Umoriștilor ”Eugen Handelsmann” din Alba Iulia, Uniunea Scriitorilor din România- Filiala Alba – Hunedoara și Asociația Caricaturiștilor Profesioniști din România, vă invită în perioada 19-20 mai 2017 la Festivalul Internațional ”Alb-Umor”, ediția a VIII-a.

Evenimentul va debuta vineri, 19 mai 2017, ora 11,30 la Casa de Cultură a Sindicatelor și va aduce în fața publicului concursuri, vernisaje, expoziții, Gala laureaților, lecturi din creați proprii, lansări de carte, etc. toate acestea ”condimentate” cu multă voie bună și hohote de râs.

În cadrul Festivalului Internațional ”Alb-Umor” va avea loc sâmbătă, 20 mai 2017, începând cu orele 14, Salonul Național de Caricatură și Grafică Satirică. Aflat la a VIII-a ediție, evenimentul se va desfășura la Poarta a III-a a Cetății, la Spațiul expozițional al Consiliului Județean Alba și va găzdui o expoziție de caricatură în care vor expune artiști de pe 6 continente, expoziția ce va fi vernisată și prezentată de maestrul Ștefan Popa POPA‘S.

Începând cu orele 15, arta coboară în mijlocul celor prezenți care vor putea deprinde abecedarul caricaturii și al portretisticii de la Leonte Năstase, Marian Avramescu și maestrul  Ștefan Popa POPA‘S.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro