Între 19 și 21 mai 2017 are loc la Alba Iulia cea de-a VIII-a ediție a Târgului „Gustos de Alba”, pe Latura de Vest a Cetăţii „Alba Carolina”

Îndosariat în: Actualitate |

Ediția a VIII-a  a Târgului Gustos de Alba se va desfăşura în perioada 19 – 21 mai 2017, între orele 10.00 – 18.00, în spaţiul situat pe Latura de Vest a Cetăţii Alba Carolina din Alba Iulia.

Este un târg dedicat producătorilor autohtoni din domeniul alimentar, care are ca scop promovarea valorilor tradiţionale culinare şi a producătorilor autohtoni din judeţul Alba.

Expozanţii sunt brutării, patiserii, cofetării, carmangerii, producători de brânzeturi, cultivatori de legume şi fructe, viticultori, etc. Vizitatorii vor putea alege dintr-o paletă largă de produse de calitate la standurile producătorilor din tot judeţul: pâine, lactate, preparate din carne, miere şi produse apicole, gemuri, siropuri, conserve, toate de casă, vinuri din podgoriile locale, dar şi legume proaspete de sezon oferite de micii producători.

Vor fi preparate la târg chiar sub ochii vizitatorilor o mulţime de preparate tradiţionale reprezentative pentru bucătăria judeţului Alba, care păstrează rețetele, aromele şi tehnicile folosite odinioară de bunicii noștri, sub forma unor demonstraţii culinare care vor face deliciul publicului.

Publicul este de asemenea invitat la spectacole de dansuri populare susţinute de Ansambluri îndrăgite din judeţul Alba, precum şi la ateliere şi concursuri pe teme culinare pentru copii şi tineri.

Organizatori: Consiliul Judeţean Alba împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Parteneri: Grupul de acţiune locală Pe Mureş şi Pe Târnave; Grupul de acţiune locală Ţara Secaşelor Alba-Sibiu; Grupul de acţiune locală Valea Ampoiului – Valea Mureşului; Grupul de acţiune locală Munţii Metaliferi, Trascău şi Muntele Mare.

Gusturile se savurează la Târgul Gustos de Alba 2017!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro