Între 21 și 23 septembrie 2018 are loc la Alba Iulia cea de-a XXVII-a ediţie a Târgului „Apulum Agraria”

Îndosariat în: Actualitate |

Începutul toamnei este dedicat evenimentului de promovare a agriculturii judeţului Alba, a producătorilor şi fermierilor locali – membri ai asociaţiilor profesionale, ajuns în acest an la cea de-a XXVII-a ediţie.

Timp de trei zile, Târgul Apulum Agraria dă întâlnire publicului cu abundenţa toamnei în perioada 21 – 23 septembrie 2018, între orele 10.00 – 18.00, în spaţiul expoziţional din zona Bazinului Olimpic din Alba Iulia.

La standurile decorate în stil tradiţional şi cu elemente de toamnă pot fi găsite produse locale de calitate: pâine şi produse de patiserie, preparate din carne, lactate, ouă, conserve din fructe şi legume, toate de casă, produse tradiţionale atestate, miere şi produse apicole, uleiuri presate la rece, vinuri din podgoriile locale, lavandă şi produse derivate, dar mai ales legume şi fructe proaspete de sezon.

Surprizele culinare, concursurile, atelierele pentru copii, expoziţia de obiecte agricole de odinioară, produsele de artizanat, dar nu în ultimul rând expoziţiile de animale şi păsări vor completa programul acestui eveniment.

Evenimentul Apulum Agraria care se desfăşoară în anul Centenarului este menit să promoveze agricultura, gustul tradiţional autentic şi să susțină producătorii și economia locală.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.