Între 25 și 27 august 2017, Alba Iulia găzduiește cea de-a II-a ediție a Turneului de Volei de Plaja – Alba Carolina

Îndosariat în: Actualitate |

Pentru iubitorii sportului, ACS „Alba Carolina Sport Team”, cu sprijinul Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia și al Primăriei Municipiului Alba Iulia, având susținerea Federației Române de Volei are plăcerea de a vă invita în perioada 25-27 august 2017, la Ediția a II-a a Turneului de Volei de Plaja – Alba Carolina, competiție rezervată sportivilor amatori (nelegitimați). 

Locația de desfășurare a evenimentului se află în imediata apropiere a Porții I-a a Cetății Alba Carolina, pe Strada Mihai Viteazul, Nr. 4. Turneul se desfășoară după reglementările FIVB în vigoare.

Competiția este organizată în două secțiuni: Turneul Masculin – 16 echipe și Turneul Feminin – 10 echipe. Turneul se desfășoară în sistemul „Dubla Eliminare”.

Înscrierile se efectuează trimițând un e-mail la adresa: alba_carolina_sport_team@yahoo.com în care să cuprindeți informații legate de: Numele Echipei participante și al Componenților ei, Orașul de proveniență și Datele de contact.

Informații suplimentare puteți obține de la Ducu Petrovici: 0722289235 sau Carmen Borsai: 0786530027. Locurile disponibile se vor ocupa în ordinea înscrierii.

 Cei interesați sunt așteptați cu drag în număr cât mai mare să se distreze și să promoveze un sport deosebit de frumos și atractiv!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro