Între 4 și 6 aprilie Alba Iulia va fi gazda celei de-a patra ediții a Congresului Tinerilor Basarabeni din România

Îndosariat în: Actualitate |

afis-congres-basarabeni-Alba-Iulia-2014CJ Alba sprijină, și în acest an, organizarea la Alba Iulia, în perioada 4-6 aprilie, a celei de-a patra ediții a Congresului Tinerilor Basarabeni din România.

Deschiderea oficială a congresului va avea loc mâine, vineri – 4 aprilie – de la ora 10.00, în Sala Unirii. Duminică, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba iulia vor avea loc mai multe sesiuni de comunicări și dezbateri cu teme precum „Găurile negre din societatea română” sau „Perspectivele tinerilor studenți din republica Moldova în Europa. Experiență și oportunități de carieră”. Tot în cadrul congresului se va vernisa și o expoziție de fotografie intitulată „Studentul Basarabean în Europa”.

„Mă bucur că și în acest an am putut sprijini organizarea acestui congres. Nu cred că se putea un loc mai bun, decât aici în Alba Iulia, în Capitala Românilor de Pretutindeni. Tocmai de aceea, dorința noastră este aceea de a permanentiza acest congres la Alba iulia, așa cum s-a întâmplat și cu Congresul Spiritualității Românești, dedicat românilor de pretutindeni, care se desfășoară în fiecare an la Alba Iulia.” –  a spus Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.