Între 5 și 7 decembrie, Alba Iulia va găzdui ”Festivalul Internațional al Producătorilor de Film Independenți”

Îndosariat în: Actualitate |

ipiffÎntre 5 și 7 decembrie 2013, la Alba Iulia se desfășoară cea de-a opta ediție a Festivalului Internațional al Producătorilor de Film Independenți” (IPIFF 8), eveniment organizat de Uniunea Producătorilor de Film și Audiovizual din România cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și Primăriei Alba Iulia.

Timp de trei zile publicul din municipiu va avea ocazia să vizioneze ultimele premiere ale producătorilor de film independent, filme de lung și scurt metraj.

”Încă de la prima ediție din 2006, Festivalul Internațional al Producătorilor de Film Independenți a urmărit promovarea filmului românesc și a identității și personalității producătorului de film. Organizat la început în Constanța, Mamaia, iar apoi în București, începnd din acest an festivalul își propune să devină un eveniment cultural itinerant, care să aducă filmul românesc în cele mai importante orașe ale țării”, spun organizatorii.

IPIFF 8 își propune să ofere o experiență culturală unică în domeniul cinematografiei, aducnd în fața spectatorilor producții realizate prin eforturi proprii ale producătorilor, fără ajutor financiar din partea Centrului Național al Cinematografiei.

Proiecțiile vor avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia în prezența producătorilor și realizatorilor.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.