Între 7 și 9 martie la Alba Mall va avea loc Târgul de nunţi “Oraşul Mirilor”

Îndosariat în: Actualitate |

Targul-de-nunti-Orasul-MirilorCei care doresc să facă pasul spre căsătorie şi care vreau, desigur, ca nunta lor să fie una de vis,  sunt invitaţi în perioada 7-9 martie la Târgul “Oraşul Mirilor” din Alba Mall. Cele mai originale idei, sfaturi şi produse dedicate pentru ca nunta să fie cu adevărat unică le veţi găsi cu siguranţă aici.

De la limuzină la trăsuri de epocă, de la gustări la cele mai rafinate preparate, de la dj până la trupe sofisticate, de la flori la decoraţiuni, lumini, sunet şi imagine şi peste toate, cele mai actuale creaţii, care vă vor ajuta să aveţi o apariţie tulburătoare la nunta voastră,  vă aşteaptă pe cei interesaţi, timp de 3 zile, în incinta Alba Mall.

Cel mai important eveniment de profil din zonă vă aşteaptă cu specialişti pregătiţi să vă satisfacă orice v-aţi putea imagina pentru nuntă şi să ofere reduceri importante şi promoţii atractive.

Case de modă sau importatori de rochii, realizatori de invitaţii şi mărturii, servicii foto-video şi audio, decoraţiuni, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty şi make-up , etc, au pregătit pentru voi cu cele mai bune oferte.

Tot aici, veţi găsi şi ofertele celor mai importante săli de nunţi din Alba.

Fă primul pas pentru o nuntă reuşită şi nu ezita să vizitezi Târgul “Oraşul Mirilor” din Alba Mall

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.