Ioan Dîrzu, deputat PSD: ”Am discutat pe tema rezolvării problemei Bazinului Olimpic cu Victor Ponta, Liviu Dragnea şi Liviu Voinea”

Îndosariat în: Politică |

Ioan-Dirzu-PSDProblema alocării banilor pentru finalizarea lucrărilor la Bazinul Olimpic din Alba Iulia nu a fost rezolvată doar prin simpla bunăvoință a Guvernului. Se pare că toate forțele politice și administrative din județ s-au mobilizat pentru a face lobby în acest sens. Unul dintre cei care s-au implicat este și deputatul PSD Ioan Dîrzu:

„În perioada septembrie – octombrie am discutat pe tema rezolvării problemei Bazinului Olimpic cu premierul Victor Ponta, cu Liviu Dragnea şi cu Liviu Voinea, care mi-au dat asigurări că se vor găsi soluţii pentru ca acest obiectiv să se finalizeze în acest an. În cadrul întâlnirilor am înaintat un document trimis de administraţia locală la Guvern. Aşadar, iată că s-au alocat fondurile necesare, iar guvernanţii şi-au respectat promisiunea şi ne-au repartizat  două milioane de lei pentru efectuarea lucrărilor necesare la Bazinul olimpic”, ne-a declarat deputatul Ioan Dîrzu.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.