Ioan Dîrzu, deputat PSD: „Nu susțin proiectul privind acordarea pensiilor speciale la parlamentari”

Îndosariat în: Politică |
Ioan-Dirzu-20-mar-2014Liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Guvernul și parlamentarii PSD nu susțin proiectul privind acordarea pensiilor speciale pentru deputați și senatori.

Pensiile parlamentarilor ar trebui să fie calculate după principiul contributivităţii, în opinia deputatului.

”Guvernul PSD, miniștrii, parlamentarii PSD nu susțin pensiile speciale și nu vrem ca parlamentarii să profite de privilegii. În opinia mea, fiecare parlamentar poate să vină cu o propunere legislativă, este dreptul fiecăruia dintre noi. Așa s-a întâmplat și în cazul colegului care a propus pensii speciale pentru parlamentari. În opinia mea, parlamentarilor trebuie să li se calculeze pensia pe principiul contributivității, la fel cum se procedează și în cazul celorlalți cetățeni”, a spus Ioan Dîrzu.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.