Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba: “Se impune demisia de onoare a directorilor liberali din deconcentrate promovați de USL”

Îndosariat în: Politică |

PSD-Ioan-Dirzu-parteneriat-societate-civilaPreşedintele PSD Alba a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că aşteaptă demisia de onoare a directorilor liberali promovaţi de USL, iar în acest sens a oferit chiar propriul exemplu, când a plecat din funcţia de director DSVSA, după ce a pierdut alegerile.

Totodată acesta a spus că nu va fi de acord ca partidele Alianţei PSD-UNPR-PC “să-şi asume anumiţi directori de instituţii deconcetrate”.

„Dacă tot USL nu mai trăieşti în judeţul Alba şi nu mai trăieşte de mult, aşteptăm demisii. Aşa mi se pare normal, demisii de onoare, pentru cei care au fost promovaţi doar după culoarea părului sau eşarfei, ei acum au ocazia să-şi dovedească demnitatea. Nu avem atribuţii să-i schimbăm. Ei sunt probabil foarte bine pregătiţi, stăpânesc problemele din instituţia dânşilor, dar să nu uite cum au plecat. Eu dau exemplul meu, când am pierdut alegerile am plecat din funcţia de director general al Direcţiei Sanitar Veterinare. Am fost primul director de instituţie deconcentrată care am spus, plec. Nu suntem de acord ca niciunul dintre partidele care acum constituie Alianţa PSD-UNPR-PC să-şi asume anumiţi directori de instituţii deconcentrate. Cei care aveau de gând să fie, trebuia să o facă până acum”, a spus preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu.

Ioan Dîrzu s-a arătat mulţumit de rezultatul din campania pentru europarlamentare şi a menţionat că a fost felicitat şi de la centru, pentru ca a ţinut piept celui mai „redutabil” adversar PDL din România, Mircea Hava.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.