Ioan Dîrzu: „Putem avea un vicepreşedinte PSD la Consiliul Judeţean Alba”

Îndosariat în: Politică |

Semnare-protocol-USD-in-AlbaAstăzi, la ora 12.30 la sediul PSD Alba a fost semnat protocolul de colaborare al Uniunii Social Democrate în județul Alba. Liderii celor trei partide (PSD, PC şi UNPR) au declarat că doresc să ducă la bun sfârşit proiectele pe care le-a început Uniunea Social Liberală şi regretă ieşirea de la guvernare a liberalilor.

În urma formării alianţei USD la nivel judeţean, preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a declarat că partidul social-democrat poate avea un vicepreşedinte în Consiliul Judeţean Alba. Preşedintele UNPR Alba, Ionel Nicolae îşi doreşte ca în 2014 alianţa USD să câştige alegerile prezidenţiale şi să aibă cel mai bun scor la alegerile europarlamentare.

Astăzi este o zi importantă pentru judeţul Alba. O zi în care acest protocol a pus bazele unei colaborări bune. Sunt trei partide cu aceiaşi orientare politică, partide care au dovedit că pot duce o guvernare bună cu creştere economică şi atragerea fondurilor europene. Sperăm ca împreună vom câştiga alegerile europarlamentare în Alba şi alegerile prezidenţiale din toamnă”, a spus Ionel Nicolae, preşedintele UNPR Alba

Preşedintele Partidului Conservator din Alba, Daniel Nariţa promite că USD va lupta pentru obiectivele USL-ului şi binele cetăţenilor.

Partidul Conservator regretă ieşirea de la guvernare a PNL. Alegatorii noştri se simt dezamăgiţi şi dezorientaţi dar prin semnarea protocolului dorim să arătăm electoratului că cele trei partide luptă pentru a realiza obiectivele USL-ului şi luptă pentru binele cetăţenilor”, a spus Daniel Nariţa preşedintele PC.

Vrem să vă asigurăm că cei doi colegi împreună cu mine vom continua platforma USL-ului la nivel naţional si local. Cei care doresc pot lupta alături de noi. Regret ieşirea de la guvernare a PNL, chiar dacă în judeţul Alba alianţa nu a funcţionat prea bine. Chiar dacă sunt anumite inadvertenţe vrem să ducem proiectul USL mai departe, pentru că proiectul nu s-a finalizat. Traian Băsescu încă este locatarul de la Cotroceni”, a spus preşedintele PSD, Ioan Dîrzu.

Întrebat de jurnalişti dacă în urma noii alianţe directorii de deconcentrate îşi vor pierde funcţiile, Ioan Dîrzu a spus că nu îşi doreşte „epurare politică, însă ne dorim ca toţi directorii din judeţ să-şi facă datoria”.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.