Ioan Lazar, ALDE Alba: „Am observat că în ultima vreme toate scursurile din politică bat la porțile PNL-ului”

Îndosariat în: Politică |

ioan-lazar-ion-marincas-14-oct-2016Co-președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a vorbit în cadrul conferinței de presă de astăzi despre ”grupul disidentilor din partid”, folosind termeni foarte duri atât la adresa senatorului Vasile Nistor (cel care a format acest grup), cât și la adresa unor membri de partid din județul nostru, pe care el îi consideră excluși ”cu acte în regulă”.

”Am observat că în ultima vreme toate scursurile din politică bat la porțile PNL-ului. Pot să vă dau și un exemplu de la noi, din ALDE: senatorul Nistor, care după mine este cea mai mare scursură de-a noastră. Și pot să vă spun că acum vreo două săptămâni a trecut și prin Alba și s-a întâlnit cu alte gunoaie și scursuri din Alba, undeva, la o pensiune din județ”

Liderul ALDE Alba a mai spus că a observat că a devenit o obișnuință, mai ales acum, înainte de alegeri, ca unii nemulțumiți din partide să-l vorbească de rău pe Tăriceanu, în speranța că vor fi primiți în PNL și vor căpăta un loc eligibil pe listele acestei formațiuni politice.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.