Ioan Lazăr, ALDE Alba: „Cuprumin Abrud SA – un exemplu în care Guvernul Cioloș și-a plasat la conducerea marilor companii directori cu care să mai poată fura și distruge tot ce a mai rămas”

Îndosariat în: Politică |

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a declarat, astăzi, într-o conferință de presă că în opinia sa președintele Iohannis a amânat numirea unui prim-ministru pentru a da posibilitatea fostului Guvern Cioloș să-și plaseze la conducerea marilor companii directori cu care ”să mai poată fura și distruge tot ce a mai rămas”.

El a dat ca exemplu reconfirmarea în funcție a fostului director de la Cuprumin SA, precizând că în zonă sunt mari nemulțumiri privind această decizie: ”Lumea de acolo mocnește și este nemulțumită pentru că acolo sunt oameni cu tradiție, oameni care au lucrat din moși – strămoși în minerit, iar domnul Cioloș aduce directori și consiliu de administrație de la București sau din alte zone. Nimeni din zona Munților Apuseni, din zona Abrudului!”.

Situația a fost confirmată și de președintele Organizației ALDE Abrud, Dan Ioan Nemeș, care a precizat că vechea conducere și o parte dintre muncitorii de la Cuprumin SA cer public Corpului de Control al Ministerului Economiei să trimită o echipă pentru a verifica neregulile de la această firmă, respectiv ”nerespectarea de către directorul Nicolae Turdean a angajamentului și a contractului de mandat; nerespectarea planului de investiții; redirecționarea fondurilor spre alte surse de la investiții” etc.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.