Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Astăzi voi trimite o adresă către Instituția Prefectului pentru excluderea lui Feneșer și Uțiu din Consiliul județean”

Îndosariat în: Politică |

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, astăzi la prânz, că în următoarele ore va face o adresă bine documentată pentru excluderea din Consiliul Județean a consilierilor Gheorghe Feneșer și Ioan Uțiu, acuzați că l-au susținut pe Ion Dumitrel în vară pentru șefia CJ.

”Colegii mei au făcut ceva demersuri pentru schimbarea lor, care nu au dat roade pentru că nu au fost bine documentate. Astăzi voi cere documentat excluderea domnului Feneșer și a domnului Uțiu din Consiliul Județean deoarece în urma deciziei de la București. Ei au fost excluși din partid și conform legilor partidelor politice cei doi trebuie să părăsească CJ”, a spus Ioan Lazăr.

El a adăugat că demersurile de până acum nu au dat roade deoarece nu au fost bine documentate.

”Al treilea consilier, Ladislau Koble, și-a dat demisia din interes, nu a fost o demisie de onoare. Dânsul a încercat să candideze la parlamentare din partea unui partid dar i-a fost respinsă candidatura pentru că nu era membru. A fost din interes și nu s-a materializat”, a mai spus Lazăr.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro