Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Dacă nu se vor lua măsuri urgente, gaura de peste 200.000 de euro de la DPL Alba se va adânci”

Îndosariat în: Politică |

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a vorbit astăzi, într-o conferință de presă despre situația pierderilor care au reieșit în urma bilanțului contabil aferent ultimelor 9 luni de activitate a S.C. Drumuri și Poduri Locale Alba, societate la care CJ Alba este unic acționar.

“În ședința de Consiliu Județean s-a dezbătut problema, dar nu trebuia să se ajungă la o asemenea sumă, spune Lazăr.

Acesta a mai afirmat că “noi, cei din PNL, am vrut la acea vreme să privatizăm această instituție, dar ne-am lovit de mai marii pdl-iști care nu au vrut sub nici o formă, pentru că fiind o instituție de-a lor, acolo își angajau slujitorii, lipitorii de afișe.

De atunci, în continuu, această instituție merge în pierdere. Eu nu știu dacă ar fi oportun să se privatizeze, și probabil e nevoie și de anumite firme să fie ale statului. Când numești director, director economic, membrii în consiliu de administrație, trebuie să numești niște oameni competenți, nu doar de dragul că este de la PSD, că este de la PNL.

Este aceeași cloacă! ALDE nu are reprezentanți în consiliul de administrație, dar puteau cei din PSD, care au membrii în consiliu, să ceară socoteală și să spună că se merge în pierdere și să se ia măsuri. S-au compromis cu cei din PDL și PNL și uitați unde și la ce gaură s-a ajuns. La concursurile pentru ocuparea posturilor, câștigau membrii partidului care administra instituția.”

 Ioan Lazăr a mai precizat că dacă nu se vor lua măsuri urgente, gaura de peste 200.000 de euro se va adânci.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.