Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „După ce ani la rând PNL și PDL și-au scuipat reciproc în tocană mai nou celebrează împreună evenimentul ”La Ceaune”, de la Oarda de Jos”

Îndosariat în: Politică |

La-Ceaune-in-Oarda-PDL-si-PNL-2016Festivalul ”La ceaune”, organizat pe Stadionul din Oarda de Jos este unul dintre cele mai cunoscute evenimente organizate de fostul PDL, iar după fuziunea cu PNL, la acesta iau parte și vechii liberali. Ioan Lazăr le urează poftă bună, dar le spune că este grețos.

”După ce și-au ”scuipat” ani la rând unul altuia în tocană acum o mănâncă împreună, din același blid. Poftă bună, dar grețos! Cred că oamenii din județul Alba își amintesc cum membrii celor două partide s-au bălăcărit și s-au scuipat ca la ușa cortului. În realitate, când e vorba de ciolane, nu au greață, nu au mamă, nu au tată. Sunt curios dacă cei care ațâță focul și mestecă în ceaune sunt foștii mei colegi din vechiul PNL, iar cei din PDL stau la masă și așteaptă să fie serviți. Sper să se rezume doar la atât…”, a afirmat Ioan Lazăr, înainte de începerea festivalului.

”La ceaune” se organizează duminică și va strânge și în acest an peste 12 echipe care se vor întrece în arta gătitului la ceaun. Din program nu vor lipsi muzica populară şi jocurile distractive pregătite de organizatori, care vor crea o adevărată atmosferă de sărbătoare. Printre invitații care vor urca pe scenă în acest an se numără interpreții Cătălin Hașa și Maria Filimon.

„La Ceaune” este dedicat tuturor iubitorilor de mâncare tradiţională care vor să redescopere gustul autentic al bucătăriei din Ardeal, susțin organizatorii.

 

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.