Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Tariful perceput pentru recuperarea mașinii ridicate este exagerat, având în vedere că în Alba Iulia nu sunt destule parcări”

Îndosariat în: Politică |

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus, astăzi, într-o conferință de presă, că un șofer are de plătit prea mult pentru recuperarea mașinii ridicate și cere revizuirea acestor taxe.

Pentru recuperarea unei mașini ridicate după ce a fost parcată neregulamentar se plătește 380 de lei, plus TVA, dar și o amendă contravențională.

Mai exact, tarifele maxime stabilite conform Hotărârii Consiliului Local pentru operaţiunile de ridicare, transport şi descărcare la locul de depozitare sunt:

• 220 de lei/vehicul plus TVA pentru operaţiunea de ridicare a vehiculului;

• 130 de lei/vehicul plus TVA pentru operaţiunea de transport a vehiculului de la locul ridicării până la locul de depozitare, la care se vor adăuga cheltuielile operatorului (30 de lei/vehicul pentru prima zi de depozitare și 45/vehicul pentru perioadele mai mari de 24 de ore).

Ioan Lazăr nu este de acord cu această soluție deoarece autoritățile locale din Alba Iulia nu au acordat interes major pentru amenajarea parcărilor.

La conferința de presă a fost prezent și inginerul Radovici Petrică, membru ALDE, care s-a arătat și el împotriva acestei măsuri, în condițiile în care în oraș nu sunt amenajate locuri de parcare.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.