Ioan Lazăr, președinte ALDE Alba: „Viceprimarul Gabriel Pleșa, un biet solist care urlă la trompetă”

Îndosariat în: Politică |

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că viceprimarul Gabriel Pleșa este un „biet solist care urlă la trompetă” și că pe lângă participarea acestuia la mitingul PNL de acum o săptămâna, acesta a mai participat în trecut și la alte proteste, la vremea accea împotriva deciziilor primarului Mircea Hava.

“Am asistat acum câteva zile la un eveniment foarte curios, este vorba despre mitingul PNL împotriva noului cod fiscal. E normal să fie proteste dacă oamenii sunt nemulțumiți.

A fost un eveniment cu multe „vedete” din care s-a evidențiat un „solist”: un biet solist care urla la trompetă. Cine credeți că era solistul? Nimeni altul decât fostul liberal, actual viceprimar, Gabriel Pleșa. Solist vocal lângă el era și fostul liberal Țimonea.

Asta mi s-a părut foarte curios, ei încă își spun liberali și au protestat și au îndemnat lumea la protest împotriva unor măsuri liberale: reducerea impozitului pe profit de la 16 la 10 % și aplicarea impozitului e 1% pentru microintreprinderi. Nu știu ce au gândit și dacă au vrut să facă pe placul tătucilor lor din fostul PDL.

Și la alte proteste domnul Pleșa a fost în fruntea protestatarilor, cu pieptul dezvelit ca și Andri Popa, împreună cu alți tineri liberali, s-au pus în fața buldozerelor trimise de Mircea Hava să devasteze Parcul Custozza și ce cuvinte avea la adresa primarului, s-a schimbat total, și domnul Pleșa și Țimonea.„

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.