Ioan Lazăr, președinte PLR Alba: „Fuziunea PDL-PNL nu va rezista pentru că Hava și Atanasiu nu sunt compatibili”

Îndosariat în: Politică |

Ioan-Lazar-02-10-2014Fuziunea dintre PDL și PNL nu va rezista deoarece conducerile celor două partide din județul Alba nu sunt compatibile, a declarat astăzi președintele PLR Alba, Ioan Lazăr,  în cadrul unei conferințe de presă.  

Președintele PLR Alba a dat de înțeles că liderii celor două partide sunt buni în felul lor, dar împreună nu sunt compatibili și nu se vor înțelege, decât până la alegerile prezidențiale.

”Nu o să meargă fuziunea PDL-PNL. Nici chiar conducerea celor două partide nu este compatibilă. Îl cunosc foarte bine pe Atanasiu. Îl cunosc pe Roman, pe Simone Alba. Îi cunosc nu la fel de bine pe Hava, pe Dumitrel, dar îi cunosc. Și vreau să vă spun că ei nu sunt compatibili. Nu o să poată niciodată să stea la masă cu sinceritate și cu inima deschisă, să-și spună păsurile. Îl respect și stimez pe Hava, chiar a făcut ceva din Cetatea Alba Carolina. Am legături cu turismul și chiar simt ce s-a făcut în acest oraș, în ultimii ani. Chiar dacă deranjează, nu putem spune că Hava nu are un merit”, a spus Lazăr

Întrebat de jurnaliști despre o fotografie care a făcut ”înconjurul județului”, în care Mircea Hava îl ținea de după cap pe Florin Roman, ca și când ar fi foarte buni prieteni, Ioan Lazăr a spus în glumă, ”eu nu sunt sigur că nu voia să-l strângă de gât”.

Lazăr a făcut parte din conducerea PNL Alba timp de mulți ani, fiind și consilier local sau județean.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.