Ioana Barbu și Paul Mihăiesc desemnați cei mai frumoși boboci din acest an ai Colegiului ”Apulum” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

bal-boboci-apulum-2014Ediția 2014 a Balului bobocilor de la Colegiul Tehnic ”Apulum” din Alba Iulia a avut loc vineri, 14 noiembrie, de la ora 18.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. După desfășurarea celor șase probe, juriul a decis că bobocii care merită titlurile de Miss și Mister sunt Ioan Barbu și Paul Mihăiesc. Balul a durat aproximativ 3 ore, iar tema a fost lumea Disney.

Nu doar ei au fost singurii câștigători din această seară, juriul a decis să acorde și locul trei, lui Mignea Denis și Rafaelei Uțiu, precum și premii de popularitate pentru Alexandru Florea și Isabella  Huttemann.

În debutul balului, bobocii costumați în personaje din lumea Disney s-au prezentat celor aproximativ 500 de spectatori. A doua probă a fost cea de cultură generală, fiecare participant primind câte două întrebări, una din lumea Disney și alta care avea menirea să verifice cunoștințele acumulate în cei 8 ani de studiu. Întrebările au fost de diferite dificultăți, dar mare și neplăcută a fost surpriza când unul dintre participanți nu a știut anul, luna și ziua în care a avut loc Marea Unire, cu toate că a avut trei variante de răspuns. Nu a lipsit nici proba de aptitudini, unde bobocii au demonstrat că știu să danseze, au talent artistic și simțul umorului dezvoltat. DJ Rareș a avut o probă surpriză: manelizarea pieselor românești, concurenții având misiunea de a interpreta o piesă dance/pop, la fel ca un veritabil manelist. Organizatorii au avut și ei o surpriză pentru boboci: dans pe ziare, machiaj cu mâinile la ochi sau interpretarea unor piese în urma inhalării unei cantități semnificative de heliu. La proba de dans, bobocii Colegiului ”Apulum” au arătat că au calități deosebite.

Pentru titlurile de Miss și Mister s-au ”bătut” 14 boboci.

Între probe au avut loc momente artistice, muzicale, teatrale și satire.

Invitatul special de la petrecerea de după concurs este interpreta de muzică ușoară Lora.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.