Ioana Vulcu și Alexandru Sârbu au câștigat titlurile de Miss și Mister Boboc 2017 ai Colegiului Tehnic „Alexandru Domșa”, din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

Casa de Cultură a Studenţilor a găzduit astăzi, 10 noiembrie 2017, Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Alexandru Domșa” din Alba Iulia, sub genericul „Profesii de succes”.  Şase perechi de „boboci” s-au luptat pentru mult râvnitele titluri de Miss şi Mister.

Bobocii au trebuit să treacă diferite probe și să impresioneze juriul cu aptitudini precum creativitate, eleganță, dar şi cunoştinţe din diferite domenii. Balul din acest an a avut cinci probe și a început cu prezentarea concurenților. De asemenea, aceştia au avut de trecut şi de  tradiționala probă de dans, proba de cultură generală, de aptitudini și o probă surpriză pregătită de organizatori.

Între probe, publicul a avut ocazia să asiste la momente muzicale, umoristice și teatrale. Competiția a fost prezentată de Alexandra Ciurar și Florin Crețiu.

Aleşii juraţilor pentru cele mai importante titluri ale serii, cele de Miss şi Mister Boboc, au fost Ioana Vulcu și Alexandru Sârbu.

Aşteptatul anunţ a înflăcărat întreaga sală, colegii susţinându-şi cu mult patos favoriţii cu urale zgomotoase.

Şi cum popularitatea e esenţială în rândurile bobocilor, de titlurile de Miss şi Mister Popularitate s-au bucurat Adelina Mărginean și Paul Creța.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.