Ionela Goia și Alexandru Roșca aleși Miss și Mister Boboc 2016 la Liceul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia

Îndosariat în: Monden |

balul-bobocilor-2016-liceul-tehnic-apulumLiceul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia și-a desemnat, în aceasă seară, câștigătorii Balului Bobocilor 2016. Adela Ionela Goia și Alexandru Roșca au demonstrat juriului că sunt cei mai descurcăreți și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc, în vreme ce premiile de Popularitate au ajuns în acest an la Denisa Gușă și Alberto Szabados.

De o seară specială, cu momente pline de emoții, bucurie și energie au avut parte vineri, 4 noiembrie, tinerii, cadrele didactice și părinții care au particiat la Balul Bobocilor. Tema balului în acest an a fost Anii 50”, iar pentru mult râvnitele titluri de Miss și Mister Boboc au luptat 5 perechi de boboci.

Cei 10 boboci au avut de trecut prin 5 probe de foc, și anume: prezentare, cultură generală, dans, aptitudini și proba surpriză, însă doar doi au reuşit să se impună, atât prin frumuseţe cât şi prin talent şi inteligenţă. Este vorba despre Adela Ionela Goia și Alexandru Roșca, care, în acest an, vor reprezenta cu mândrie generaţia clasei a IX-a de la Liceul Tehnic Apulum.

În cadrul balului, cei prezenți au avut parte și de momente artistice, muzicale și comice.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.