IPJ Alba a organizat astăzi ”Ziua Porților Deschise”

Îndosariat în: Actualitate |

Inspectoratul de Poliție Județean Alba a organizat miercuri, 20 martie 2103, ”Ziua Porților Deschise”, o acțiune ce face parte din evenimentele programate în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Poliției Române.

Polițiștii au fost asaltați de zeci de copii, elevi ai școlilor din municipiul Alba Iulia, care au avut posibilitatea să asiste la o ”lecție deschisă” despre atribuţiile poliţiei în ansamblu dar şi despre aspecte specifice fiecărui serviciu, compartiment sau birou în parte.

Oamenii legii i-au așteptat pe micuți cu dulciuri și le-au pregătit o mare surpriză: o reprezentație ”pe viu” a luptei dintre bine și rău, respectiv o simulare a intervenției de urgență pentru blocarea în trafic și arestarea a doi ”infractori”, moment deosebit de apreciat și de aplaudat de publicul prezent.

Manifestările organizate de IPJ Alba cu sprijinul Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba continuă cu un concurs de tir între poliţiştii din structurile inspectoratului şi Cupa presei la tir, ce vor avea loc tot astăzi, în Poligonul din Micești.

Ziua de 22 martie va fi dedicată competiţiei fotbalistice organizată la Sebeş (cu participarea unor echipe din cadrul IPJ Alba şi din alte 15 instituţii de colaborare); sâmbătă, 23 martie este planificat Concursul de Îndemânare în Conducere, organizat cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay şi care se va desfăşura, începând cu ora 11,00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia iar luni, 25 martie, începând cu ora 10,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, se va desfăşura şedinţa festivă cu participarea conducerii inspectoratului şi a cadrelor din toate structurile.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.