IPS Irineu și mai mulți preoți din județ au donat astăzi sânge, la Centrul de Transfuzie Sanguină din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Astăzi, 26 martie 2019, începând cu ora 9.00, la sediul Centrului de Transfuzie Sanguină Alba, a avut loc o nouă campanie de donare de sânge.

Astfel, în incinta Centrului din curtea Spitalului Județean de Urgență Alba, numeroși preoți de pe raza protopopiatelor din cuprinsul județului Alba, însoțiți de Părintele Arhiepiscop Irineu, au donat sânge pentru a veni în ajutorul celor aflați în diferite neputințe trupești sau care au nevoie de intervenții chirurgicale pentru a se putea bucura pe mai departe de darul vieții, oferit de Dumnezeu.

Programul „Donează Sânge, Salvează vieți”, inițiat cu implicarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, face parte din seria acțiunilor pro-viață organizate de către Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în Luna pentru Viață. Având în vedere nevoia acută de sânge în unitățile medicale din județul nostru și din întreaga țară, Eparhia Alba Iuliei a răspuns apelului Centrului de Transfuzie Sanguină Alba (aflat sub coordonarea doamnei Director Dr. Ana Savu) și îi îndeamnă stăruitor pe creștinii din județele Alba și Mureș să doneze sânge la centrele de colectare care le sunt apropiate.

sursa: reintregirea.ro

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.