ISU Alba are „cei mai puternici” pompieri din România. Vezi lista câștigătorilor

Îndosariat în: Actualitate |

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Unirea” al judeţului Alba, Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia și IPA – Regiunea 2 Alba, au organizat  în perioada 07-08 septembrie 2017, în Piața Tricolorului – Latura de Vest a Cetății Alba Carolina, etapa națională a Concursului Național “Cel Mai Puternic Pompier”.

Concurenţii au avut de susţinut patru probe practice: manipularea furtunului; greutate şi rezistenţă; cursa de obstacole și ridicarea greutăţii. Concurenţii au luat parte la competiţia individuală şi/sau pe echipe.
La concurs, au participat 18 echipe ale pompierilor militari și 76 de pompieri din cadrul a 20 de inspectorate pentru situații de urgență din România.

În urma probelor din concurs, rezultatele sunt următoarele:

Proba individuală:

Locul I – plt.maj. Narița George – ISU Alba;
Locul II – plt.maj. Avram Mihai – ISU Alba;
Locul III – plt. maj. Miron Răzvan – ISU Bacău.

Proba pe echipe:

Locul I – Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba;
Locul II – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor;
Locul III – Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Maior Constantin Ene” al județului Bacău.
La această competiție au participat domnul prefect Dănuț-Emil Hălalai – prefectul județului Alba, domnii lt.col. Alin Maghiar și plt.maj. Dragoș Dobre reprezentanți ai Asociației CTIF din România și ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență şi reprezentanţi ai instituţiilor MAI și autoritățiilor publice din județ.

 Strădania concurenților a fost răsplătită cu premii ce au constat în cupe, medalii, diplome și bani oferite de Asociația Sportivă a Pompierilor din România și Asociația CTIF din România.

Felicitări tuturor concurenților pentru efortul depus!

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro