Jandarmi au intervenit prompt pentru a aplana un scandal în cartierul Lumea Nouă din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

hot-porumbei-jandarmi-alba-iuliaUn nou scandal izbucnit ieri, 8 octombrie 2013, pe strada Craivei din municipiul Alba Iulia a necesitat intervenţia promptă a jandarmilor pentru a calma spiritele.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “incidentul a fost semnalat la ora 12.00 prin apel la 112 şi a fost provocat de două femei. Este vorba de două surori care, susţinute verbal de rude, s-au înjurat, s-au jignit şi s-au ameninţat cu acte de violenţă pe motiv că una dintre ele a dat foc la nişte cauciucuri, iar fumul a intrat în casa celeilalte.

Jandarmii au intervenit prompt, au aplanat scandalul şi au prevenit escaladarea violenţei. Pentru faptele săvârşite P.S. (43 de ani) a fost sancţionată cu amendă în valoare de 200 de lei, iar sora acesteia, O.O. (50 de ani) cu avertisment verbal.”

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.