Jandarmii albaiulieni în vizită la Grădinița Nr. 15 „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Ieri, 24 mai 2017, timp de aproape două oră,  jandarmii albaiulieni s-au aflat în mijlocul preșcolarilor și cadrelor didactice, la Grădinița „Dumbrava Minunată” din Alba Iulia în cadrul programului național Școala Altfel „Să știu mai multe, să fiu mai bun”.

Pentru început jandarmi din cadrul Detașamentului I Mobil și Serviciului Ordine și Siguranță Publică, le-au explicat  copiilor pe înțelesul lor, rolul și atribuțiile Jandarmeriei Române în asigurarea unui climat de ordine și liniște publică, după care a fost prezentat un material video despre exercițiile demonstrative specifice jandarmilor.

În cea de-a doua parte au fost prezentate copiilor o parte din materialele și tehnica de intervenție specifice jandarmilor, după care cei mici nu s-au lăsat pâna nu au probat toți echipamentele specifice jandarmilor.

La sfârșitul activităților desfășurate copii  s-au arătat deosebit de încântați de ce au văzut și au promis că vor deveni jandarmi când vor fi mari iar cadrele didactice au transmis mulțumiri și aprecieri jandarmilor albaiulieni pentru activitatea desfășurată.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro