Jandarmii albaiulieni în vizită la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia

Îndosariat în: Învățământ-Cultură |

Astăzi, 22 mai 2017, timp de aproape o oră,  jandarmii albaiulieni s-au aflat în mijlocul elevilor Liceului de Arte „Regina Maria” din Alba-Iulia în cadrul programului național Școala Altfel „Să știu mai multe, să fiu mai bun”.

Jandarmi din cadrul Detașamentului I Jandarmi Mobil le-au prezentat elevilor tehnica și materialele aflate în dotarea jandarmilor, mulți dintre ei fiind nerăbdători să probeze căștile de intervenție, scuturile de protecție dar  și bastoanele. Alte teme de discuție au fost rolul și atribuțiile jandarmeriei precum și împărtășirea experienței jandarmilor în ceea ce privește prevenirea și combaterea infracționalității juvenile.

Deasemenea jandarmi din cadrul Serviciului Resurse Umane al Jandarmeriei Alba, le-au prezentat elevilor din ani terminali oferta educațională a instituțiilor de învățământ care pregătesc personal pentru Ministerul Afacerilor Interne.

La sfârșitul activităților desfășurate mai mulți elevi și-au exprimat dorința de a deveni jandarmi.

 

albaiuliainfo.ro

Facebook 

RSS Stiri Alba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro