Jandarmii au intervenit pentru liniștirea unui scandalagiu într-un bloc de locuințe situat pe strada Livezii din Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

hot-porumbei-jandarmi-alba-iuliaFiind extrem de supărat pentru ca l-a părăsit prietena, un bărbat şi-a trezit la ora 3.00 toţi vecinii de bloc. Jandarmii au intervenit de urgenţă şi l-au sancţionat contravenţional.                 

Potrivit ofiţerului de  Informare, Relaţii Publice şi Relaţii cu publicul, maior  Jurcoveţ Cosmin “incidentul a fost semnalat pe strada Livezii din Alba Iulia, vineri, 17 ianuarie, la ora 3.38. Un locatar al unui bloc de locuinţe a apelat 112 şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine deoarece unul dintre vecini urla şi făcea gălăgie. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la imobilul indicat şi, la ora 3.45, a găsit mai mulţi cetăţeni indignaţi şi nemulţumiţi de faptul că nu pot dormi din cauza urletelor care răzbăteau dincolo de pereţii unui apartament.

Jandarmii au luat legătura cu vinovatul, pe care l-au găsit în stare avansată de ebrietate şi foarte agitat. În urma discuţiilor purtate cu acesta a reieşit că bărbatul era nemulţumit că o femeie, pe care – se pare – că o cunoscuse cu câteva ore înainte şi alături de care consumase alcool, îl părăsise.

Jandarmii l-au identificat ca fiind Eugen C. (34 de ani), i-au explicat prevederea legală pe care a încălcat-o, iar la final l-au sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.”

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.