Jandarmii din cadrul I.J.J. Alba au donat alimente pentru masa de Paști a persoanelor găzduite în adăpostul din Gara CFR – Alba Iulia

Îndosariat în: Actualitate |

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean „Avram Iancu” sunt alături de persoanele aflate în nevoie în aceste frumoase zile de sărbătoare.

Cadrele militare au donat anumite sume de bani pentru a cumpăra alimente și a oferi o masă de sărbătoare pentru oamenii străzii de la Adăpostul de noapte ”Filantropia Ortodoxă” din Gara C.F.R. Alba Iulia.

„Sărbătoarea care va veni și bucuria pe care o aduce Învierea Domnului sunt un prilej pentru noi să arătăm că a fi alături de semeni este atât o datorie morală, cât și o dovadă că dincolo de uniforma de jandarm se află oameni cu suflet mare”, spune repreprezentantul IJJ Alba.

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.