Joi, 14 aprilie 2016: Bursa generală a locurilor de muncă, la Alba Iulia

Îndosariat în: Economie |

bursa-locurilor-de-munca-alba-iulia-2014Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba organizează în data de 14 aprilie 2016, Bursa Locurilor de Muncă, măsura activă care pune în legătură cererea cu oferta de locuri de munca de pe piața forței de muncă din județul Alba.

Evenimentul se va desfăşura la sala de ședințe a Consiliului Local Alba Iulia, din strada Bucovinei şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre alte ocupații.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă din Alba. Agenți economici din Alba vor fi contactați în vederea participării la bursă. Aceștia își vor anunța participarea și oferta de locuri de muncă în următoarea perioadă.

Șomerii din Alba aflați în căutarea unui loc de munca vor avea ocazia să se întâlnească în mod direct cu angajatorii, iar agenții economici să își recruteze personalul de care au nevoie.

Toți agenții economici care au locuri de muncă vacante sau înființează noi locuri de muncă sunt invitați să le comunice la agenția județeană din Alba Iulia. Agenții economici vor avea posibilitatea de a-și prezenta firma, domeniul de activitate, serviciile oferite, precum și de a-și descrie locurile de muncă vacante și care sunt cerințele de la posibili viitori angajați.

FOTO: ARHIVĂ

albaiuliainfo.ro

Facebook 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Având în vedere aceste aspecte rugăm cititorii să ne raporteze orice abatere de la aceste reguli sesizată în comentariile postate pe albaiuliainfo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.